پاورپوینت صنایع غذایی
پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی – 54 اسلاید
پاورپوينت انواع لاک های مواد غذایی – 29 اسلاید
پاورپوينت بررسی آناليز روغن – 33 اسلاید
پاورپوينت سياهک های ذرت – 40 اسلاید
پاورپوينت شيمی چغندر قند و تكنولوژی چغندر قند – 36 اسلاید
پاورپوينت مشخصه های اکولوژیکی انگور – 28 اسلاید
پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی – 27 اسلاید
پاورپوینت آشنايی با سيستم HACCP – شامل 147 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها – 79 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها – شامل 79 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – 46 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با افزودنی های غذایی – 45 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی – 45 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با خط تولید سرکه و الکل از انگور – 19 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید نوشابه – 29 اسلاید
پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی – 32 اسلاید
پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند – 20 اسلاید
پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی – 27 اسلاید
پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان – 37 اسلاید
پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج سیال تحت فشار – 59 اسلاید
پاورپوینت استفاده از مواد شیمیایی در مواد غذایی – 33 اسلاید
پاورپوینت استفاده استراتژیک توسعه عملکرد کیفیت (QFD) در صنعت ساخت – 19 اسلاید
پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی – 23 اسلاید
پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی – شامل 23 اسلاید
پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی – 32 اسلاید
پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی – شامل 32 اسلاید
پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – 46 اسلاید
پاورپوینت افزودنی های غذايی – 36 اسلاید
پاورپوینت امنیت غذایی – 47 اسلاید
پاورپوینت اهميت كنترل مواد غذايی در سطح عرضه و برنامه های آينده – 33 اسلاید
پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی – 32 اسلاید
پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی -شامل 32 اسلاید
پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی – 55 اسلاید
پاورپوینت بررسی آزمايش های كيفی اسيدهای آمينه و پروتئين ها – 22 اسلاید
پاورپوینت بررسی آلاينده های مواد غذایی – 80 اسلاید
پاورپوینت بررسی آلاينده های مواد غذایی – شامل 80 اسلاید
پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی – 28 اسلاید
پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذایی – 28 اسلاید
پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات – 31 اسلاید
پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن – 31 اسلاید
پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی – 20 اسلاید
پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان – 37 اسلاید
پاورپوینت بررسی استخراج در صنایع غذایی – 34 اسلاید
پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی – 36 اسلاید
پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و كاهش آن – 56 اسلاید
پاورپوینت بررسی امنیت غذایی – 47 اسلاید
پاورپوینت بررسی اهميت كنترل مواد غذايی در سطح عرضه و برنامه های آينده – 33 اسلاید
پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت – 23 اسلاید
پاورپوینت بررسی بلانچینگ – 33 اسلاید
پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر – 21 اسلاید
پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی – 38 اسلاید
پاورپوینت بررسی جامع مخمرها – 12 اسلاید
پاورپوینت بررسی خط تولید سس مایونز – 45 اسلاید
پاورپوینت بررسی روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن – 30 اسلاید
پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی – 25 اسلاید
پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده – 12 اسلاید
پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی – بازدارندهها – 34 اسلاید
پاورپوینت بررسی عناصر ضدمغذی – بازدارنده ها – 34 اسلاید
پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر – 25 اسلاید
پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر – 114 اسلاید
پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی – 53 اسلاید
پاورپوینت بررسی فن آوری های نوين در صنايع غذايی – 58 اسلاید
پاورپوینت بررسی فناوری های نوين در صنايع غذايی – 58 اسلاید
پاورپوینت بررسی کفیر – نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) – 47 اسلاید
پاورپوینت بررسی مدیریت فرآیند – 58 اسلاید
پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر – 35 اسلاید
پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی – 30 اسلاید
پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی – 20 اسلاید
پاورپوینت بررسی وضعيت صادرات صنايع غذائی استان خراسان رضوی – 51 اسلاید
پاورپوینت بررسی وضعيت صادرات صنايع غذایی استان خراسان رضوی – 51 اسلاید
پاورپوینت برنامه الگويی HACCP برای توليد بستنی – 34 اسلاید
پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده – 46 اسلاید
پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده – 47 اسلاید
پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی – 55 اسلاید
پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی – 40 اسلاید
پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی – 56 اسلاید
پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن – 73 اسلاید
پاورپوینت بهداشت مواد غذايی – 74 اسلاید
پاورپوینت بهداشت مواد غذايی – شامل 74 اسلاید
پاورپوینت بهداشت مواد غذايی و نقش آن در سلامت – 17 اسلاید
پاورپوینت بهداشت مواد غذايی و نقش آن در سلامت – شامل 17 اسلاید
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی – 48 اسلاید
پاورپوینت بیاتی نان ، پیامدها و راهکارها – 33 اسلاید
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن – 29 اسلاید
پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکال های موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی – 18 اسلاید
پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی – 18 اسلاید
پاورپوینت تجزیه و تحلیل سیستم های اندازه گیری – 35 اسلاید
پاورپوینت تخمير فراورده های حيوانی – 63 اسلاید
پاورپوینت تخمیر و مخمر و کاربرد انها در صنایع غذایی – 38 اسلاید
پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر – 52 اسلاید
پاورپوینت تدریس فرآورده های لبنی تخمیری – 139 اسلاید
پاورپوینت تكنولوژی توليد فرآورده های گوشتی – كالباس های حرارت ديده – 28 اسلاید
پاورپوینت تكنولوژی های توليد فرآورده گوشتی (كالباسهای حرارت ديده) – 30 اسلاید
پاورپوینت تکنولوژی و فرآوری رب گوجه فرنگی – 79 اسلاید
پاورپوینت توکسین های موجود در صنایع غذایی – 29 اسلاید
پاورپوینت تولید کنسرو گوجه فرنگی – 26 اسلاید
پاورپوینت جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی – 126 اسلاید
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر – 37 اسلاید
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر – شامل 37 اسلاید
پاورپوینت خط تولید ترشی و خیارشور – 18 اسلاید
پاورپوینت خط تولید سویا – 13 اسلاید
پاورپوینت خط تولید کنسانتره آب پرتقال و مرکبات – 27 اسلاید
پاورپوینت خمیر مایه و نحوه تولید و فرآوری آن – 45 اسلاید
پاورپوینت دوره آموزشی آشنایی با مبانی و تشریح الزامات سیستم مدیریت كیفیت مبتنی بر استاندارد ISO 9001:2000 -شامل 162 اسلاید
پاورپوینت دوره آموزشی كالیبراسیون عمومی – 37 اسلاید
پاورپوینت رب گوجه فرنگی – 46 اسلاید
پاورپوینت رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن – 80 اسلاید
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی – 46 اسلاید
پاورپوینت روش استخراج كافئين از ضايعات چای – 21 اسلاید
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز – 23 اسلاید
پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع – 28 اسلاید
پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شير – 41 اسلاید
پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن – 31 اسلاید
پاورپوینت روغن های سرخ کردنی – 25 اسلاید
پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن – 20 اسلاید
پاورپوینت سمینار تخصصی مهندسی شیلات Opportunities and challenges for cage culture in the Caspian sea
پاورپوینت سمینار مروری بر استاندارد نیازمندیهای سیستم های مدیریت كیفیت در صنایع خودرو ( ISO/TS 16949:2002 ) – شامل 201 اسلاید
پاورپوینت سيستم HACCP – شامل 147 اسلاید
پاورپوینت سيستم مکانيزه نگهداری و تعميرات پارسه – 70 اسلاید
پاورپوینت شکلات و انواع آن – 69 اسلاید
پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی – 190 اسلاید
پاورپوینت صادرات خاویار – 31 اسلاید
پاورپوینت ظروف مواد غذایی – 22 اسلاید
پاورپوینت غذاهای عملگر – 21 اسلاید
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش – 24 اسلاید
پاورپوینت فسفر در گاوهای شیری – 13 اسلاید
پاورپوینت فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی – 34 اسلاید
پاورپوینت فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی – شامل 34 اسلاید
پاورپوینت كاربرد بیوتكنولوژی در صنایع غذایی – 35 اسلاید
پاورپوینت كاربردهای بیوتكنولوژی در صنایع غذایی – 12 اسلاید
پاورپوینت كفیر یک نوشیدنی تخمیری – 17 اسلاید
پاورپوینت کاربرد مواد فعال سطحی در سنتز نانوذرات – بسته بندی مواد غذایی – 44 اسلاید
پاورپوینت کاربرد نانوفناوری در علوم غذا و صنایع غذایی – 54 اسلاید
پاورپوینت کمپوت آناناس – 15 اسلاید
پاورپوینت کنترل و ارزیابی سازمان EFQM – شامل 15 اسلاید
پاورپوینت گوجه فرنگی و صنعت تولید رب – 33 اسلاید
پاورپوینت مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی – 32 اسلاید
پاورپوینت مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی – 30 اسلاید
پاورپوینت مستند سازی سیستم مدیریت كیفیت بر اساس استاندارد ایزو 9001 ویرایش 2008
پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی – 53 اسلاید
پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی – شامل 53 اسلاید
پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی – 30 اسلاید
پاورپوینت نان نیم پز (parbaked bread) – 28 اسلاید
پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی – 23 اسلاید
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده – 24 اسلاید
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد – 14 اسلاید
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد – 14 اسلاید
دانلود پاورپوینت امنیت غذایی – 47 اسلاید
دانلود پاورپوینت امولسیفایر – 19 اسلاید
دانلود پاورپوینت خط تولید دوغ – 17 اسلاید
دانلود پاورپوینت سركه – 28 اسلاید
دانلود پاورپوینت ضایعات زیتون – 44 اسلاید