پاورپوینت صنایع غذایی
- پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی – 54 اسلاید
- پاورپوينت انواع لاک های مواد غذایی – 29 اسلاید
- پاورپوينت بررسی آناليز روغن – 34 اسلاید
- پاورپوينت سياهک های ذرت – 40 اسلاید
- پاورپوينت شيمی چغندر قند و تكنولوژی چغندر قند – 36 اسلاید
- پاورپوينت مشخصه های اکولوژیکی انگور – 28 اسلاید
- پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی – 27 اسلاید
- پاورپوینت آشنايی با سيستم HACCP – شامل 147 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها – 79 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها – شامل 79 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – 46 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با افزودنی های غذایی – 45 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی – 45 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با خط تولید سرکه و الکل از انگور – 19 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید نوشابه – 29 اسلاید
- پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی – 32 اسلاید
- پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند – 20 اسلاید
- پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی – 27 اسلاید
- پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان – 37 اسلاید
- پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج سیال تحت فشار – 59 اسلاید
- پاورپوینت استفاده از مواد شیمیایی در مواد غذایی – 33 اسلاید
- پاورپوینت استفاده استراتژیک توسعه عملکرد کیفیت (QFD) در صنعت ساخت – 19 اسلاید
- پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی – 23 اسلاید
- پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی – شامل 23 اسلاید
- پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی – 32 اسلاید
- پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی – شامل 32 اسلاید
- پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – 46 اسلاید
- پاورپوینت افزودنی های غذايی – 36 اسلاید
- پاورپوینت امنیت غذایی – 47 اسلاید
- پاورپوینت اهميت كنترل مواد غذايی در سطح عرضه و برنامه های آينده – 33 اسلاید
- پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی – 32 اسلاید
- پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی -شامل 32 اسلاید
- پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی – 55 اسلاید
- پاورپوینت بررسی آزمايش های كيفی اسيدهای آمينه و پروتئين ها – 22 اسلاید
- پاورپوینت بررسی آلاينده های مواد غذایی – 80 اسلاید
- پاورپوینت بررسی آلاينده های مواد غذایی – شامل 80 اسلاید
- پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی – 28 اسلاید
- پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذایی – 28 اسلاید
- پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات – 31 اسلاید
- پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن – 31 اسلاید
- پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی – 20 اسلاید
- پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان – 37 اسلاید
- پاورپوینت بررسی استخراج در صنایع غذایی – 34 اسلاید
- پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی – 36 اسلاید
- پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و كاهش آن – 56 اسلاید
- پاورپوینت بررسی امنیت غذایی – 47 اسلاید
- پاورپوینت بررسی اهميت كنترل مواد غذايی در سطح عرضه و برنامه های آينده – 33 اسلاید
- پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت – 23 اسلاید
- پاورپوینت بررسی بلانچینگ – 33 اسلاید
- پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر – 21 اسلاید
- پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی – 38 اسلاید
- پاورپوینت بررسی جامع مخمرها – 12 اسلاید
- پاورپوینت بررسی خط تولید سس مایونز – 45 اسلاید
- پاورپوینت بررسی روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن – 30 اسلاید
- پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی – 25 اسلاید
- پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده – 12 اسلاید
- پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی – بازدارندهها – 34 اسلاید
- پاورپوینت بررسی عناصر ضدمغذی – بازدارنده ها – 34 اسلاید
- پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر – 25 اسلاید
- پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر – 114 اسلاید
- پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی – 53 اسلاید
- پاورپوینت بررسی فن آوری های نوين در صنايع غذايی – 58 اسلاید
- پاورپوینت بررسی فناوری های نوين در صنايع غذايی – 58 اسلاید
- پاورپوینت بررسی کفیر – نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) – 47 اسلاید
- پاورپوینت بررسی مدیریت فرآیند – 58 اسلاید
- پاورپوینت بررسی مراحل ساخت پنیر – 35 اسلاید
- پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی – 30 اسلاید
- پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی – 20 اسلاید
- پاورپوینت بررسی وضعيت صادرات صنايع غذائی استان خراسان رضوی – 51 اسلاید
- پاورپوینت بررسی وضعيت صادرات صنايع غذایی استان خراسان رضوی – 51 اسلاید
- پاورپوینت برنامه الگويی HACCP برای توليد بستنی – 34 اسلاید
- پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده – 46 اسلاید
- پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده – 47 اسلاید
- پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی – 55 اسلاید
- پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی – 40 اسلاید
- پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی – 56 اسلاید
- پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن – 73 اسلاید
- پاورپوینت بهداشت مواد غذايی – 74 اسلاید
- پاورپوینت بهداشت مواد غذايی – شامل 74 اسلاید
- پاورپوینت بهداشت مواد غذايی و نقش آن در سلامت – 17 اسلاید
- پاورپوینت بهداشت مواد غذايی و نقش آن در سلامت – شامل 17 اسلاید
- پاورپوینت بهداشت مواد غذایی – 48 اسلاید
- پاورپوینت بیاتی نان ، پیامدها و راهکارها – 33 اسلاید
- پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن – 29 اسلاید
- پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکال های موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی – 18 اسلاید
- پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی – 18 اسلاید
- پاورپوینت تجزیه و تحلیل سیستم های اندازه گیری – 35 اسلاید
- پاورپوینت تخمير فراورده های حيوانی – 63 اسلاید
- پاورپوینت تخمیر و مخمر و کاربرد انها در صنایع غذایی – 38 اسلاید
- پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر – 52 اسلاید
- پاورپوینت تدریس فرآورده های لبنی تخمیری – 139 اسلاید
- پاورپوینت تكنولوژی توليد فرآورده های گوشتی – كالباس های حرارت ديده – 28 اسلاید
- پاورپوینت تكنولوژی های توليد فرآورده گوشتی (كالباسهای حرارت ديده) – 30 اسلاید
- پاورپوینت تکنولوژی و فرآوری رب گوجه فرنگی – 79 اسلاید
- پاورپوینت توکسین های موجود در صنایع غذایی – 29 اسلاید
- پاورپوینت تولید کنسرو گوجه فرنگی – 26 اسلاید
- پاورپوینت جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی – 126 اسلاید
- پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر – 37 اسلاید
- پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر – شامل 37 اسلاید
- پاورپوینت خط تولید ترشی و خیارشور – 18 اسلاید
- پاورپوینت خط تولید سویا – 13 اسلاید
- پاورپوینت خط تولید کنسانتره آب پرتقال و مرکبات – 27 اسلاید
- پاورپوینت خمیر مایه و نحوه تولید و فرآوری آن – 45 اسلاید
- پاورپوینت دوره آموزشی آشنایی با مبانی و تشریح الزامات سیستم مدیریت كیفیت مبتنی بر استاندارد ISO 9001:2000 -شامل 162 اسلاید
- پاورپوینت دوره آموزشی كالیبراسیون عمومی – 37 اسلاید
- پاورپوینت رب گوجه فرنگی – 46 اسلاید
- پاورپوینت رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن – 80 اسلاید
- پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی – 46 اسلاید
- پاورپوینت روش استخراج كافئين از ضايعات چای – 21 اسلاید
- پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز – 23 اسلاید
- پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع – 28 اسلاید
- پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شير – 41 اسلاید
- پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن – 31 اسلاید
- پاورپوینت روغن های سرخ کردنی – 25 اسلاید
- پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن – 20 اسلاید
- پاورپوینت سمینار تخصصی مهندسی شیلات Opportunities and challenges for cage culture in the Caspian sea
- پاورپوینت سمینار مروری بر استاندارد نیازمندیهای سیستم های مدیریت كیفیت در صنایع خودرو ( ISO/TS 16949:2002 ) – شامل 201 اسلاید
- پاورپوینت سيستم HACCP – شامل 147 اسلاید
- پاورپوینت سيستم مکانيزه نگهداری و تعميرات پارسه – 70 اسلاید
- پاورپوینت شکلات و انواع آن – 69 اسلاید
- پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی – 190 اسلاید
- پاورپوینت صادرات خاویار – 31 اسلاید
- پاورپوینت ظروف مواد غذایی – 22 اسلاید
- پاورپوینت غذاهای عملگر – 21 اسلاید
- پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش – 24 اسلاید
- پاورپوینت فسفر در گاوهای شیری – 13 اسلاید
- پاورپوینت فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی – 34 اسلاید
- پاورپوینت فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی – شامل 34 اسلاید
- پاورپوینت كاربرد بیوتكنولوژی در صنایع غذایی – 35 اسلاید
- پاورپوینت كاربردهای بیوتكنولوژی در صنایع غذایی – 12 اسلاید
- پاورپوینت كفیر یک نوشیدنی تخمیری – 17 اسلاید
- پاورپوینت کاربرد مواد فعال سطحی در سنتز نانوذرات – بسته بندی مواد غذایی – 44 اسلاید
- پاورپوینت کاربرد نانوفناوری در علوم غذا و صنایع غذایی – 54 اسلاید
- پاورپوینت کمپوت آناناس – 15 اسلاید
- پاورپوینت کنترل و ارزیابی سازمان EFQM – شامل 15 اسلاید
- پاورپوینت گوجه فرنگی و صنعت تولید رب – 33 اسلاید
- پاورپوینت مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی – 32 اسلاید
- پاورپوینت مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی – 30 اسلاید
- پاورپوینت مستند سازی سیستم مدیریت كیفیت بر اساس استاندارد ایزو 9001 ویرایش 2008
- پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی – 53 اسلاید
- پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی – شامل 53 اسلاید
- پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی – 30 اسلاید
- پاورپوینت نان نیم پز (parbaked bread) – 28 اسلاید
- پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی – 23 اسلاید
- پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده – 24 اسلاید
- پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد – 14 اسلاید
- پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد – 14 اسلاید
- دانلود پاورپوینت امنیت غذایی – 47 اسلاید
- دانلود پاورپوینت امولسیفایر – 19 اسلاید
- دانلود پاورپوینت خط تولید دوغ – 17 اسلاید
- دانلود پاورپوینت سركه – 28 اسلاید
- دانلود پاورپوینت ضایعات زیتون – 44 اسلاید