پروژه کارآفرینی تولید بیسکویت ساده ، میشیکا ، نان و شیرینی
فهرست مطالب: فصل اول 5 1- 1 مقدمه : 6 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6 محل اجرا : 6 1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7 1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : 7 1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : 7 1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغال زایی : 8 تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8 سرچشمه و پیشینه 8 گونه ها 9 ور آمدن خمیر 11 فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان 11 نان در فرهنگ های مختلف 12 انواع نان 12 تاریخچه نان 13 دستورالعمل تهیه نان 14 شیرینی 15 بیسکویت 15 مجوز های قانونی : 16 مراحل صدور جواز تاسیس : 16 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 17 مدارک مورد نیاز : 17 اصلاحیه جواز تاسیس : 18 تعریف: 19 صدور پروانه بهره برداری : 19 مراحل صدور توسعه طرح : 19 فصل دوم 21 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 22 بازدید از محل تولید بیسکویت و شیرینی در شهرک صنعتی البرز 22 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 22 فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 23 مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 25 حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی : 25 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی : 26 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان) 26 فصل سوم 27 1- سرمایه گذاری ثابت طرح : 28 1-1- زمین محل اجرای طرح : 28 2-1- محوطه سازی : 28 3-1- ساختمان ها : 29 4-1- تأسیسات و تجهیزات : 30 5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : 31 6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه : 33 7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی : 33 8-1- هزینه های قبل از بهره برداری : 34 جدول هزینه های ثابت طرح : 34 2- هزینه های جاری طرح : 35 1-2- حقوق و دستمزد : 35 2-2- مواد اولیه و بسته بندی : 37 3-2- هزینه سوخت و انرژی : 38 4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری : 38 جدول هزینه های جاری طرح : 39 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید : 40 سرمایه در گردش : 40 جدول سرمایه گذاری : 41 فصل چهارم 43 نتایج حاصله از اجرای طرح : 44 منبع 44 … پروژه کارآفرینی تولید بیسکویت ساده ، میشیکا ، نان و شیرینی